Wie ben ik? 

Als import Zeeuw ben ik sinds 1991 werkzaam geweest als marketing communicatie adviseur bij bedrijven in de foodsector en in de sector transport en logistiek. Ik heb zo met veel plezier en enthousiasme een schat aan ervaring opgedaan. Daarnaast hield ik mijn theoretische kennis steeds op peil door vakgerichte scholing. Mijn kennis en ervaring zet ik nu in als zelfstandig ondernemer.

Waar sta ik voor?

In mijn werk voor u sta ik voor een aanpak zonder poespas. Mijn kracht zit hem vooral in de uitvoering. Ik ben niet zo van de dikke communicatieplannen. En niet ieder vraagstuk vraagt daar om, dus waarom zou ik u er mee opzadelen? Voorop staat dat ik u graag help aan een snel en goed resultaat. Uiteraard passend binnen uw ondernemingsvisie en doelstellingen.

Maar goed....

natuurlijk komt het ook voor dat u wel behoefte heeft aan een uitgewerkt advies. Eerst praten en dan doen. Geen probleem. Ik ga met veel plezier met u rond de tafel zitten om samen voor uw bedrijf mooie, doelstelling gerichte marketing communicatie ideeën te bedenken. En met evenveel plezier werk ik deze dan uit in een mooi plan.