Schrijven en redigeren

Persberichten, brochures, uitnodigingen, webteksten... iedere tekst die u publiceert vraagt aandacht. Wordt de juiste boodschap verteld? Sluit het aan bij de doelgroep? En bij het gebruikte middel?  

Vragen waarbij ik u kan helpen. Naar aanleiding van uw briefing en de van u ontvangen informatie schrijf ik voor u de gevraagde tekst. In andere gevallen beoordeel ik de teksten die door u zelf of derden zijn geschreven. 

Beurzen

Uw beursdeelname, met wat voor budget dan ook, kan pas een succes worden met een goede voorbereiding, uitvoering en follow up.

Dit vraagt veel tijd en aandacht. Maar natuurlijk helpt ervaring, routine en plezier. 

Als ervaren beurstijger is het mij een groot genoegen om uw beursdeelname te laten slagen. Dit houdt voor u in dat ik uw beursdeelname van begin tot eind organiseer en begeleid. U hoeft alleen nog maar uw koffer te pakken. Een grote zorg minder.

Evenementen

Wanneer u een evenement  organiseert, zoals een perspresentatie, een ontvangst van potentiële klanten op uw bedrijf of een relatie-dag, wilt u natuurlijk dat dit een succes wordt.

Niet alleen u, maar ook uw gasten moeten met een tevreden gevoel kunnen terugkijken op een geslaagde bijeenkomst.

Er komt veel bij kijken om dit mogelijk te maken en ik bijt me  graag hierin vast vanaf het eerste idee totdat de laatste tevreden gast naar huis gaat.

En verder?

Onder andere het maken en verzorgen van presentaties, het verzorgen van communicatietrainingen (schrijf-, spreek- en presentatievaardigheden), het optreden als dagvoorzitter, het opstellen van huisstijlhandboeken en het ontwikkelen van huisstijlsjablonen.